GYAKORI KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttünk minden fontos információt, ami a díjnyertes Tradensea és Pooolse kapcsán felmerülhet.

⬇️Minden, amit tudnod kell a vásárláshoz⬇️

A 2014-ben alapított, jelenleg 25 főt számláló BRAUNIQ SOLUTION Kft. kriptoprojektje. 

Elérhetőség: https://tradensea.com/

Csapat: https://tradensea.com/about/team

A cég vezetősége magánemberként már régóta (2017) érdeklődött a kriptovilág és a hozzá kapcsolódó tőzsdei  kereskedések iránt. Ezt szerették volna automatizálni azok számára, akik elértek egy bizonyos szintet a kereskedés terén, de van főállásuk és nincs idejük a gép előtt ülni egész nap. Ezért hívták életre a Trandensea tőzsdei kereskedési robotot. 

Olyan problémákra ad választ, melyekre a többi robot nem, vagy csak részben képes.  

Erről ír a 2021-es 100 magyar találmány és fejlesztés lap: 

(https://tradensea.com/site/images/about/mentions/hu/100%20magyar%20tal%C3%A1lm%C3%A1ny.png) illetve a  Haszon Magazin is 2023-ból (https://tradensea.com/site/images/about/mentions/hu/Haszon%20magazin%202023.jpg)

A piacon ismert kereskedő robotok:


a. túlságosan kézi vezéreltek
b. épp ellenkezőleg, nagyon is automatikusak
c. kevés a biztonsági funkció és ezáltal könnyű elveszteni a nehezen megszerzett tőkét


A fő cél: megfelelő beállításokkal, fő indikátorok használatával (pl. RSI) szinte kizárni a veszteséget (a robot veszteségben
nem ad el!), azokkal a biztonsági funkciókkal, melyek erre hivatottak (pl. beragadásvédelem), illetve természetesen minél
több profitot elérni.

Igen és nem.

Mivel ez a robot nem annyit takar, hogy megnyomjuk a piros gombot és jön a profit, amíg meg nem állítjuk, ezért szinte csak azok tudják élesben használni, akik valamelyest értenek a kereskedéshez és tudják, hogy mit csinálnak.
Ez egyfajta elvárás is. Ők fizetnek elő a Tradensea havidíjas rendszerére. Viszont nagyon sokan sajnos csak az ingyenes DEMO verziót használják, mert:

a. félnek, hogy elvesztik a tőkéjüket
b. nincs idejük foglalkozni a beállításokkal
c. nincsenek a megfelelő kereskedési ismeretek birtokában, hogy beállítsák
d. kényelmi szempontokat figyelembe véve túl bonyolult egyeseknek a rendszer

Mivel a robot a Binance - a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb - kriptotőzsdéjén kereskedik elsősorban (most már az OKX tőzsde is elérhető), ezért a forráskódot a Binance fejlesztőcsapata átvilágította és a projekt megkapta a Binance Broker minősítést - a világon 221 cég rendelkezik ilyen minősítéssel (2022.december 31-i adat).

Sok felhasználó volt, akik beregisztráltak a Tradensea oldalára és eljutottak a DEMO felületig, de élesben már nem használták a terméket. Nagyon sok esetben azt a visszajelzést kapta a cég, hogy szeretnének egy "automata" kereskedő robotot, amit profi traderek kezelnek és frissítik a stratégiákat. Hiszen ki ismerné a terméket jobban, ha nem a saját fejlesztője? Ez tudatosult a Tradensea-nél is, így született meg a Pooolse projekt.

Egy olyan projekt, mely a Tradensea kereskedőrobotját működtetve, a 2017-től felhalmozott tapasztalatokat felhasználva a vásárló tőkéjével kereskedve profitot ér el úgy, hogy a vásárlónak nem kell a robottal foglalkoznia, megteszi azt a Tradensea fejlesztőcsapata!

Bővebb információ: https://pooolse.com/

A vásárlók befizetett összegeit összeadva 3 különböző kereskedési stratégiával felvértezett poolba gyűjti a cég, és így egy szofisztikáltan kalibrált kockázatmegosztással kereskednek.

A Pooolse oldalán különböző névértékű NFT-t lehet vásárolni. (https://hu.coincash.eu/blog/mik-azok-a-non-fungibletokenek-nft). Jelen esetben nevezzük csomagoknak. Ezeket USDT-ért lehet megvásárolni. Csomagok (melyek tartalmazzák a 10% adminisztrációs költséget):

55 USDT; 110 USDT; 550 USDT; 1100 USDT; 5500 USDT; 11000 USDT

Nagyon fontos, hogy Binance regisztrációval kell rendelkezzünk és megfelelő mennyiségű USDT-vel, mivel a vásárlás menete Binance Pay-jel történik! A megvásárolt NFT-ből származó tőkével a robot addig kereskedik, amíg a kereskedések profitja megháromszorozza azt. Időbeli korlát nincs. Úgy történik ez a gyakorlatban, hogy a vásárló vesz pl. 1000 USDT értékben egy NFT-t. Ezzel az 1.000 USDT tőkével fog a robot kereskedni addig, amíg el nem éri a bónusz értéke a 3.000 USDT-t, amely az NFT tulajdonosát, Téged illet. A végén closed státuszba kerül az NFT, amit megvásároltunk, így az már nem jogosult a bónuszkifizetésre.

Igen, bármennyi NFT-t tudsz vásárolni, bármilyen névértéken. A kereskedési folyamat a megkötött NFT vásárlás után legkésőbb 0:00-kor kerül be (GMT+2) a rendszerbe és a kereskedés azon a naptári napon meg is kezdődik. Példa:

hétfőn megvásároljuk az NFT-t 21:00-kor, akkor kedden 0:00-kor már indul is a kereskedés.

Szerdán az első NFT Running státuszra vált és legkésőbb 2:00-kor jóvá is íródik az első bónusz a számlán.

Igen és nem.  

Jöjjön az a példa, ha vásároltál 3db NFT-t darabonként 1000 USDT értékben: 

 

NFT névértéke  

(USDT)

Session1  

Státusz

Session2  

Státusz

Session3  

Státusz

Session  

ended

NFT1 

1000 

Running 

Closed 

Closed 

Closed

NFT2 

1000 

Active 

Running

Closed 

Closed

NFT3 

1000 

Active

Active

Running

Closed

Bónusz (USDT): 

 

3000 

3000 

3000

Totál Bónusz  

(USDT): 9000

A fenti példa jól mutatja, hogy mindig csak 1db NFT aktív a számlán, de a többi NFT értékével is kereskedik a rendszer. A  profitot minden esetben az elsődleges NFT-hez allokálja hozzá a Pooolse, ezzel is a lehető legrövidebb idő előtt törekszik  a kivehető profit elérésére.

Mert az aktív NFT az első példában átlagosan harmadannyi idő alatt éri el a háromszoros értéket, mint egyetlen NFT megvásárlása esetén.

IGEN és IGEN.

Be lehet állítani a rendszerben, hogy automatikusan vegyen még egy NFT-t ugyanazon a névértéken. És még egyet. Stb. Így már több tőkével kereskedik a rendszer, így a bónusz is több lesz és a profit termelési időszak is rövidülhet. Azt nem szabad elfelejteni, hogy így a kockázat is nagyobb lesz. Ha a kockázatmentesebb stratégiát kedveled, akkor mihelyst lehet, utald ki magadnak a befektetett tőkéd értékét bónusz formájában.

A múltbeli kereskedési eredményekre (2021-től) levetítve, ezt nagyjából 2 évre becsüljük.
De ne feledjük: A múltbeli kereskedési eredmény nem garancia jövőre nézve!!

Ha megháromszoroztad az NFT-d értékét, az adott NFT-re vonatkozó bónuszjogaid megszűnnek.

Korrekt. Tényleg nem ingyen. Példának okáért 1000 USDT után keresett profit felosztásra kerül:
- 60%-ot megkap a vásárló bónusz gyanánt
- 15%-ot kapnak az ajánlói programban résztvevők
- 25%-ot pedig a cég kap meg fejlesztésekre, működésre, profitra, tranzakciós költségekre

NEM! NAPI kifizetés van (Az NFT vásárlást (T) követő T+2 naptári napon mind a kereskedési eredmények, mind a megfelelő bónuszok elérhetővé válnak a Pooolse weboldalán és a Pooolse alkalmazáson belül.), a feltétel csupán annyi, hogy amennyiben a számládon lévő pénz elérte a minimálisan kifizethető 50 USDT-t, akkor szintén Binance Pay segítségével (itt a Binance User ID azonosító fog kelleni) ki tudod Magadnak utalni a Binance-ra. De ezt megteheted 100 USDT-ként, 1000 USDT-ként, stb.

Igen, van.

Ha szimpatikus a projekt, a hozam, a csapat, akkor szívesen veszi a Pooolse, ha ajánlod a projektet.

Ha valaki a Te referencia kódoddal regisztrál a Pooolse oldalán, akkor a kezelési költség (10%) fele azonnal jóvá íródik az egyenlegeden. Ez egy 1000 USDT NFT csomagnál 50 USDT-t jelent, ami rögtön megjelenik a számládon a Pooolse oldalán. Ezen kívül a robot által megtermelt ajánlói bónuszokból

FOLYAMATOSAN részesülsz. Ez egyfajta plusz jövedelmet hoz számodra!

Valamint nem csak abból a bónuszból részesülsz csupán, amit a Te referencia linkeddel regisztrált vásárló kap, hanem az alatta lévő szintekből is! Ehhez meghatározott értékben kell NFT-t birtokolnod!

Két bónuszt kap az affiliate partner:
- instant bónuszt a közvetlen ajánlottak (Level1) által megvásárolt NFT-k értékei után, amelyet a cég az NFT vásárlása
során felszámított 10% kezelési költségéből fizeti ki. Ez a kezelési költség 50%-át teszi ki.
- a robot által megtermelt profitból is kap bónuszt a cég, nevezetesen abból a 40%-ból, ami a cég része (17-as pont).
Ebből fizet a cég 15%-ot a partnereknek. Így a Pooolse-nak 25% marad fejlesztésekre, működésre, profitra.

a Pooolse webhelyen és a mobilalkalmazásban (egyelőre csak a normál weboldal érhető el mobilon, az appok fejlesztés alatt vannak) a felhasználók valós idejű kereskedéskövetési funkcióhoz férhetnek hozzá.

Ez a funkció lehetővé teszi a bot által végrehajtott kereskedések nyomon követését. - A platform folyamatosan megjeleníti a bot által lebonyolított utolsó 12 kereskedést.

Ez az információ a nap 24 órájában, a naptári hét 7 napján elérhető.

- A kereskedési folyamat integritásának védelme és a jogosulatlan másolás vagy a bot működésébe való beavatkozás megelőzése érdekében a kereskedés nyomon követési információi 60 másodperces késleltetést kapnak.

A cég és a képviselői, a bejegyzett székhelyen (Magyarországon) elérhetőek, illetve van külön supportjuk is. 

Igen és nem.

Maga a robot alapja a jól ismert Tradensea kereskedő robot. Viszont egy teljesen különálló duplikált szerveren fut a Pooolse robot, egy teljesen új – a Tradensea felhasználók által nem elérhető – kereskedési stratégiával, amit a Tradensea szakértő kereskedő csapata updatel nap, mint nap (ha szükséges).

Ez a speciális stratégia azért nem elérhető a széles közönségnek, mert nagyon nagy számítási kapacitás kell hozzá, így ezt a kapacitást egyelőre csak a Pooolse-hoz allokálják hozzá.

A fő cél: 24/365-ben biztosítani a folyamatos és profitos működést!

IGEN!
Használd annak a referencia kódját, akitől a Pooolse projektről értesültél!

2023. szeptember 21-én a Tradensea csapata mindkettő projektje díjnyertes lett a 2023-as Dubai Crypto Expo-n: Tradensea – Most Innovating Crypto Project; Pooolse – Most Transparent Project, Project of the year 2023 Valamint 2023.szeptember 21-én elindultak az első NFT értékesítések, három napra rá már realizálásra is kerültek az első profitok. Azóta a kereskedői robot aktívan működik, minden egyes nap látható profitot tudott felmutatni, emellett az Ügyfélszám is dinamikusan növekszik napról napra.

- Bár az NFT-vásárlás értékének megháromszorozása a normál pénzpiachoz képest, jóval rövidebb idő alatt lehetséges, a sikerhez általában jól átgondolt stratégiára, megfelelő kereskedői robotra, tapasztalt kereskedőkre és a kriptovaluta piac mély megértésére van szükség.

- A kriptovaluták világában gyakran hangzanak el túlzó állítások és ígéretek a gyors vagyonfelhalmozásról. Legyél óvatos a közösségi médiában megjelenő jelzésekkel vagy személyekkel, akik azonnali vagy garantált nyereséget ígérnek. A kriptovaluta piac rendkívül ingadozó és kiszámíthatatlan lehet.

- A Pooolse egy platformot biztosít a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a kriptopiacon, és potenciálisan bónuszokat szerezzenek. A kereskedés, és általában véve a kriptovaluta piac sikere azonban számos tényezőtől függ, beleértve a piaci feltételeket, a kereskedési stratégiákat és a kockázatkezelést.

- A Pooolse lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy bónuszokat szerezzenek NFT-vásárlásaikból, de elengedhetetlenek a reális elvárások és a középtávú gondolkodás. A kriptovaluta-kereskedés sikeréhez időre, elkötelezettségre, valamint a kereskedési stratégiák megtanulása és fejlesztése iránti elkötelezettségre van szükség. És rengeteg gyakorlásra. Ezen összetett folyamatoknak a terhét veszi le a válladról a Pooolse.

Mire van szükségem, ha szeretnék vásárolni NFT-t?
- https://pooolse.com/ oldalon egy regisztrációra egy valós email címmel
- egy referencia kódra. Használd annak a referencia kódját, akitől a Pooolse projektről értesültél!
- https://www.binance.com/ oldalon egy regisztrációra
- megfelelő USDT mennyiségre a Binance számládon
- döntéshozatalra, hogy melyik NFT-t/NFT-ket akarod megvásárolni…

Te melyiket választanád?

TRADENSEA

- Odafigyelést igényel
- Tapasztalt kereskedőknek
- Tetszés szerűen beállítható pozíciók

POOOLSE

- Teljesen automata rendszer
- Időhányban szenvedőknek
- Tapasztalat nélkül is használható

TRADENSEA

– Odafigyelést igényel
– Tapasztalt kereskedőknek 
– Tetszés szerűen beállítható pozíciók

POOOLSE

– Teljesen automata rendszer
– Időhányban szenvedőknek
– Tapasztalat nélkül is használható

Kérdésed van a projekttel kapcsolatban? Nyugodt szívvel vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha elakadtál a vásárlásban, vagy ha csak szeretnél minket egy pár keresztkérdéssel bombázni, annyit kell tenned, hogy írsz nekünk Facebook-on!