A BIKAPIAC ELKEZDŐDÖTT!

A novemberi emelkedés során ~21% összprofitot tudott termelni a Pooolse, és még csak a bikapiac elején vagyunk!

Vess egy pillantást a videónkra, nálunk így pörögnek a mindennapok. Szerencsére ezt a sebességet a termékünk is tükrözi: hozzánk hasonlóan dinamikusan kereskedik és termeli a százalékokat!

De mi is az a POOOLSE?

A Pooolse egy friss és izgalmas projekt, ami az NFT-k használatát köti össze a tőzsdéken való kereskedéssel. Az anyacég ugyanis a Tradensea, akik már hosszú évek óta a kereskedési botokkal foglalkoznak. A Pooolse azonban nemhogy sokkal könnyebben kezelhető, mint a többi kereskedési bot, hanem konkrétan SEMMI dolgod nincs vele, a cég ugyanis a saját beállításai szerint kezeli a botok pozícióit, természetesen maximálisan nyíltan, lekövethetően. Az NFT-d egészen addig hajtja a trading botot, amíg az 3X-et nem termel. Nem hangzik rosszul, ugye?

Ne aggódj, nem ígérjük le a csillagot is az égről, a 3X-nek idő kell. Na, de mennyi? Ez teljes mértékben a piaci mozgásoktól függ, ugyanis a Pooolse csak a kereskedésből realizál profitot, abból építkezik. Lehet ez pár hónap, vagy pár év, ez teljes egészében a piactól függ.

🚀 Ha Október 1-jén 1.000 $ értékben vásároltál volna Pooolse NFT-t, akkor azóta minimum 303$ profitot termelt volna neked!🚀

Miért a Pooolse?

Elismert csapat

A Pooolse és Tradensea összekapcsolt megoldása annyira pozitív visszhangot kapott a közönségtől, hogy a 2023-ban megrendezett Dubai Crypto Expón két díjjal lett gazdagabb “Most innovating crypto project” és “Best trading ecosystem in the DeFi world” címen.

A Pooolse neked is ilyen profitot termelhet

*Az eredményeket minden héten frissítjük

A fentebbi képeken a Pooolse botok napi kereskedési eredményeit láthatod. Ezeket napi szinten ellenőrizheted a kitermelt haszonnal együtt. A kereskedési teljesítmény nagyban függ a piac mozgásától is, így a nagyobb kereskedési sikerhez a minél nagyobb piaci mozgás járulhat hozzá.

Nem érdemes várni!

POOOLSE

- Teljesen automata rendszer
- Időhányban szenvedőknek
- Tapasztalat nélkül is használható

POOOLSE

– Teljesen automata rendszer
– Időhányban szenvedőknek
– Tapasztalat nélkül is használható

Hogyan tudom elkezdeni?

Pofon egyszerű! Elsőként regisztrálj a fenti gombra kattintva. Amint ez megvan, lépj rá a “marketplace” felületre és válaszd ki, hogy milyen NFT-ből mennyit szeretnél. Ha ez is kész, akkor már csak rá kell kattintanod a Binance gombra, ami átirányít a vásárlási felületre!

Kérdésed van? Segítünk

Kérdésed van a projekttel kapcsolatban? Nyugodt szívvel vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha elakadtál a vásárlásban, vagy ha csak szeretnél minket egy pár keresztkérdéssel bombázni, annyit kell tenned, hogy írsz nekünk Facebook-on!

Gyakori kérdések

Sok felhasználó volt, akik beregisztráltak a Tradensea oldalára és eljutottak a DEMO felületig, de élesben már nem használták a terméket. Nagyon sok esetben azt a visszajelzést kapta a cég, hogy szeretnének egy "automata" kereskedő robotot, amit profi traderek kezelnek és frissítik a stratégiákat. Hiszen ki ismerné a terméket jobban, ha nem a saját fejlesztője? Ez tudatosult a Tradensea-nél is, így született meg a Pooolse projekt.

Egy olyan projekt, mely a Tradensea kereskedőrobotját működtetve, a 2017-től felhalmozott tapasztalatokat felhasználva a vásárló tőkéjével kereskedve profitot ér el úgy, hogy a vásárlónak nem kell a robottal foglalkoznia, megteszi azt a Tradensea fejlesztőcsapata!

Bővebb információ: https://pooolse.com/

A vásárlók befizetett összegeit összeadva 3 különböző kereskedési stratégiával felvértezett poolba gyűjti a cég, és így egy szofisztikáltan kalibrált kockázatmegosztással kereskednek.

A Pooolse oldalán különböző névértékű NFT-t lehet vásárolni. (https://hu.coincash.eu/blog/mik-azok-a-non-fungibletokenek-nft). Jelen esetben nevezzük csomagoknak. Ezeket USDT-ért lehet megvásárolni. Csomagok (melyek tartalmazzák a 10% adminisztrációs költséget):

55 USDT; 110 USDT; 550 USDT; 1100 USDT; 5500 USDT; 11000 USDT

Nagyon fontos, hogy Binance regisztrációval kell rendelkezzünk és megfelelő mennyiségű USDT-vel, mivel a vásárlás menete Binance Pay-jel történik! A megvásárolt NFT-ből származó tőkével a robot addig kereskedik, amíg a kereskedések profitja megháromszorozza azt. Időbeli korlát nincs. Úgy történik ez a gyakorlatban, hogy a vásárló vesz pl. 1000 USDT értékben egy NFT-t. Ezzel az 1.000 USDT tőkével fog a robot kereskedni addig, amíg el nem éri a bónusz értéke a 3.000 USDT-t, amely az NFT tulajdonosát, Téged illet. A végén closed státuszba kerül az NFT, amit megvásároltunk, így az már nem jogosult a bónuszkifizetésre.

Igen, bármennyi NFT-t tudsz vásárolni, bármilyen névértéken. A kereskedési folyamat a megkötött NFT vásárlás után legkésőbb 0:00-kor kerül be (GMT+2) a rendszerbe és a kereskedés azon a naptári napon meg is kezdődik. Példa:

hétfőn megvásároljuk az NFT-t 21:00-kor, akkor kedden 0:00-kor már indul is a kereskedés.

Szerdán az első NFT Running státuszra vált és legkésőbb 2:00-kor jóvá is íródik az első bónusz a számlán.

Igen és nem.  

Jöjjön az a példa, ha vásároltál 3db NFT-t darabonként 1000 USDT értékben: 

 

NFT névértéke  

(USDT)

Session1  

Státusz

Session2  

Státusz

Session3  

Státusz

Session  

ended

NFT1 

1000 

Running 

Closed 

Closed 

Closed

NFT2 

1000 

Active 

Running

Closed 

Closed

NFT3 

1000 

Active

Active

Running

Closed

Bónusz (USDT): 

 

3000 

3000 

3000

Totál Bónusz  

(USDT): 9000

A fenti példa jól mutatja, hogy mindig csak 1db NFT aktív a számlán, de a többi NFT értékével is kereskedik a rendszer. A  profitot minden esetben az elsődleges NFT-hez allokálja hozzá a Pooolse, ezzel is a lehető legrövidebb idő előtt törekszik  a kivehető profit elérésére.

Mert az aktív NFT az első példában átlagosan harmadannyi idő alatt éri el a háromszoros értéket, mint egyetlen NFT megvásárlása esetén.

IGEN és IGEN.

Be lehet állítani a rendszerben, hogy automatikusan vegyen még egy NFT-t ugyanazon a névértéken. És még egyet. Stb. Így már több tőkével kereskedik a rendszer, így a bónusz is több lesz és a profit termelési időszak is rövidülhet. Azt nem szabad elfelejteni, hogy így a kockázat is nagyobb lesz. Ha a kockázatmentesebb stratégiát kedveled, akkor mihelyst lehet, utald ki magadnak a befektetett tőkéd értékét bónusz formájában.

A múltbeli kereskedési eredményekre (2021-től) levetítve, ezt nagyjából 2 évre becsüljük.
De ne feledjük: A múltbeli kereskedési eredmény nem garancia jövőre nézve!!

Ha megháromszoroztad az NFT-d értékét, az adott NFT-re vonatkozó bónuszjogaid megszűnnek.

Korrekt. Tényleg nem ingyen. Példának okáért 1000 USDT után keresett profit felosztásra kerül:
- 60%-ot megkap a vásárló bónusz gyanánt
- 15%-ot kapnak az ajánlói programban résztvevők
- 25%-ot pedig a cég kap meg fejlesztésekre, működésre, profitra, tranzakciós költségekre

NEM! NAPI kifizetés van (Az NFT vásárlást (T) követő T+2 naptári napon mind a kereskedési eredmények, mind a megfelelő bónuszok elérhetővé válnak a Pooolse weboldalán és a Pooolse alkalmazáson belül.), a feltétel csupán annyi, hogy amennyiben a számládon lévő pénz elérte a minimálisan kifizethető 50 USDT-t, akkor szintén Binance Pay segítségével (itt a Binance User ID azonosító fog kelleni) ki tudod Magadnak utalni a Binance-ra. De ezt megteheted 100 USDT-ként, 1000 USDT-ként, stb.

Kérdésed van, vagy bővebb tájékoztatást szeretnél?

Foglalj időpontot a kollégáinknál, vagy írj nekik üzenetet a Facebook-on és mindenre válaszolnak neked!

A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, és azokat a weboldalt készítő szakértők véleménye alapján állították össze. A weboldalon található információk nem minősülnek sem számviteli, sem adóügyi, sem jogi, sem befektetési vagy egyéb tanácsadásnak, és azok üzleti döntések meghozatalának alapját nem képezhetik, valamint üzleti kérdésekben hivatkozásul felhasználni sem lehet.
 
A weboldalon található információk továbbá nem tekinthetőek a weboldalt készítők hivatalos állásfoglalásának. A weboldalon szereplő információkért, azok valós vagy helytálló voltáért a weboldalt készítők nem vállalnak felelősséget, és azok bármilyen felhasználása csak a felhasználó saját felelősségére történhet.
 
A weboldal készítői nem vonhatóak felelősségre a weboldalon található bármely információ vagy tartalom felhasználásával kapcsolatosan felmerülő esetleges kárért vagy veszteségért.